Zrenjanin: Grad dobio regionalnu nagradu

Grad Zrenjanin dobio je specijalnu nagradu kao društveno najodgovornija lokalna samouprava u regionu, koju dodeljuje kompanija Mas Medija Internešnel.
Nagradu je, u ime lokalne samouprave, primio gradonačelnik Čedomir Janjić.
 
- Samo prošle godine u Zrenjaninu je otvoreno više od 1.000 radnih mesta u realnom sektoru i veoma smo ponosni na tu činjenicu. Prošle godine potpisali smo 13 novih ugovora sa kompanijama, a neke od njih su već započele izgradnju pogona u našem gradu. Tokom leta i jeseni očekujemo još 2.000 radnih mesta. Do ovih rezultata smo došli tako što smo se dobro organizovali. Jedan deo lokalne administracije kod nas je na raspologanju 24 časa. Uspeli smo da formiramo tri industrijske zone koje su dobro opremljene, i veoma smo zadovoljni postignutim rezultatima – istakao je Janjić.
 
Regionalna nagrada "Biznis Partner" dodeljuje se od 1995. godine. Ustanovljena je sa idejom da se javnosti ukaže na uložene napore, postignute rezultate i pozitivan doprinos kompanija iz regiona u negovanju dobrih poslovnih običaja, poštovanja poslovne etike i morala i uvažavanja poslovnih partnera, klijenata i potrošača. Specifičnost nagrade i posebna čast za njene dobitnike je u činjenici da kompanije same biraju i ocenjuju svoje poslovne partnere za koje smatraju da ispunjavaju određene kriterijume.
  • Dule

    10.06.2016 14:39
    Sta radi ovde dr Ilija Cosic?
  • /

    09.06.2016 22:49
    /
    kao u nsu-posle ovoga stize rusenje necega u gradu.
    cuvajte onog lava pored fontane da ne nestane preko noci
  • undead

    09.06.2016 22:23
    ma da
    još samo popravite put do Žablja, renovirajte autobusku stanicu da ne izgleda kao Kandahar i još par stvari. Kakav nonsens, mrtav grad.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.