Subotica: "Ground Level Fest" za vikend na Paliću

Četvrti "Ground Level Fest", na kojem će biti održana takmičenja vožnje sportskih bicikala na specijalnom poligonu, prezentacija nekonvencionalnih sportova, kao i razne radionice, trajaće od petka do subote na Muškom štrandu.
Tokom tri dana nastupiće 72 takmičara iz Srbije, Hrvatske, Mađarske i Rumunije, od čega je dvanaestoro iz Subotice. 
 
Program počinje u petak takozvanim "zagrejavanjem", a sve tri večeri obeležiće muzički program i performansi više didžejeva. Ulaz na manifestaciju je besplatan.
 
Najavljeno je da će biti održana takmičenja u 4 discipline (MTB dirt, BMX dirt, Skate park Rolle, Skate park BMX), kao i prezentacije nekonvencionalnih sportova (Freestyle Football-žongliranje loptom; Ultimate Frizbi utakmicu;  Slack line-hod po žici, alpinistička vežba) i zanimljive radionice (graffiti i foto).
 
Organizatori su uputili poseban poziv ljubiteljima biciklizma da se priključe u avanturističkim turama oko jezera Palić (15km / 60 minuta) u petak u 17, odnosno u nedelju do jezera Treset (25km / 90 minuta).
 
Kompletan program možete pogledati OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.