Sremska Mitrovica: I dalje se traga za odbeglim osuđenikom, suspendovani komandiri

Za osuđenikom S. R. koji je pobegao iz bolnice u Sremskoj Mitrovici raspisana je poternica, a komandiri čijom nepažnjom je zatvorenik pobegao iz Opšte bolnice u utorak oko 18 časova, suspendovani su.
S. R. je u sredu trebalo da operiše bruh na odeljenju Opšte hirurgije u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici. Međutim, on je iskoristio nepažnju dva komandira, koja su bila zadužena za njegovo obezbeđenje i protivpožarnim stepenicama izašao iz objekta i napustio krug bolnice, od kada mu se gubi svaki trag.
 
Begunac je osuđen za krivično delo iz oblasti privrede, odnosno falsifikovanja isprava.
 
Prema nezvaničnim saznanjima "Novosti", u KPZ-u je bio kooperativan, radno angažovan, i nije pravio probleme.
  • @Damir

    10.11.2016 16:31
    Ti se osecas nesigurno jer je pobegao jedan falsifikator? A to sto su predsednik drzave i ministri isti takvi ti ne smeta?
  • Damir

    10.11.2016 14:56
    obziri
    mogli ste staviti sliku tog odbeglog robijasa uz obavest o begu, da se gradjani osecaju sigurnije, jer bi ga prepoznali I znali da izbegnu I obavest mup itd a ne sliku resetaka! al valjda je to osecaj ili ukus ili jednostavno nedostatak obzira..... ako je izgovor da zakon to ne dozvoljava onda je stvar po tome jos gora jer to samo govori kolko je zakon po tom pitanju neodgovarajuc, ili sire, koliko smo nesposobni da uvidimo sta treba menjati, I jos, koliko smo inertni I lenji da nesto uradimo kako treba jer zahteva promene, uraditi kako valja a ne ofrlja ..... ovo je primedba na nepotpuno obavestavanje I gubitak smisla za isto .......
  • falsifikator

    10.11.2016 09:16
    taj je već negde preko grane. imao spremne papire i saučesnika i zbogom...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina