Senta: Direktor pretukao policajce i isterao inspektore

Direktor firme "Pansat" u Senti B. M. vređao je patrolu policije i Poreske inspektore kada su poslom došli u prostorije i jednom od policajaca zadao dva udarca rukom, a inspektore isterao iz prostorija.

Oni su u "Pansat" došli radi pretresa prostorija povodom nelegalnog emitovanja kablovskog televizijskog programa. Epilog je da supolicajci u Senti, po odobrenju tužioca, odredili zadržavanje do 48 sati direktoru iz Sente zbog sumnje da je počinio krivična dela napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti i sprečavanja službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Tužilac Osnovnog javnog tužilaštva Senta Mirko Gašović potvrdio je da je nakon saslušanja sudija za prethodni postupak osumnjičenom vlasniku i direktoru Pansata B. M., protiv koga je pokrenut krivični postupak zbog nelegalnog emitovanja pograma na kablovskoj televiziji, određen pritvor do 30 dana.

Po Gašovićevim rečima, osumnjičeni se tereti da je prilikom napada policajcu naneo lakše telesne povrede. Iz PU Kikinda je saopšteno da se osumnjičeni tereti da je priliom pretresa poslovnih prostorija vređao policajce i jednom od njih zadao dva udarca u glavu, kao i da je iz iz prostorija isterao inspektore Poreske policije.

Protiv osumnjičenog je podneta i krivična prijava da je počinio četiri krivična dela neovlašćeno iskorišćavanje autorskog dela ili predmeta srodnog prava. On se još tereti da je kao odgovorno lice privrendog subjekta iz Sente, bez odobrenja nosioca autorskog prava i zaključenog ugovora o ustupanju prava kablovskog reemitovanja, vršio javno objavljivanje muzičkog sadržaja i televizijskih kanala, putem svoje kablovske mreže do krajnjih korisnika.

  • Cold war pigs

    01.12.2016 12:27
    Uvezana banda od dupeta do vrha i jedni i drugi.Diktatura reality.
  • DonJuan

    01.12.2016 11:19
    Hahahahaha pa sta je ovaj, neki Rambo, propustio kroz sake obucenu i naoruzanu ekipu pandura plus poreznike?
  • Zivan

    01.12.2016 09:16
    Policiji i inspektorima zasmetalo što je čovek hteo da muzićkim programom malo zabavlja sugrađene, šta mu je preostalo nego da malo " pomiluje" nabusite predstavnike vlasti...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".