Glumac se odrekao nagrade zbog lečenja bolesne devojčice

Najbolji glumac 68. Festivala profesionalnih pozorišta Vojvodine Dejan Karlečik odrekao se novčane nagrade u korist lečenja desetogodišnje devojčice Maše Artiko, kojoj je hitno potrebna operacija u inostranstvu.
Glumac se odrekao nagrade zbog lečenja bolesne devojčice
Foto: Pixabay
Maši je dijagnostikovan težak tumor bubrega sa metastazama. Tog momenta počela je velika borba ove male devojčice. Maša je 19. aprila primila prvu od planiranih sedam hemoterapija.
 
Ona je učenica trećeg razreda, odličan je đak. Pored škole bavi se glumom i džez baletom. Nedavno je dobila ulogu u jednoj od naših serija. Učestvovala je na brojnim takmičenja kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Osvojila je nekoliko medalja.
 
Maši i njenim roditeljima je neophodna pomoć kako bi nastavila lečenje u inostranstvu.
 
Građani se mogu uključiti u akciju tako što će poslati sms poruku: ukucati 484 na broj 3030, ali i novčanim uplatama, o čemu više OVDE.
  • Sofija

    03.05.2018 13:47
    @ *_*
    Da li znate koliko dece, čiji roditelji ne uspeju da privuku pažnju medija uzalud čeka na tih par SMS-ova u vrednosti par kafa?
    Na sajtu http://www.budihuman.rs/ stoji: 220 dece i 132 odrasla.

    Koji je vaš kriterijum za slanje SMS-a?
    Kad država neće, mislite o tome ponekad kada sednete na kafu, ne samo kada nas mediji podsete.
  • 484 na broj 3030

    03.05.2018 13:11
    sms
    Svaka čast čoveku! Primeri ljudskosti u današnjem vremenu su prava retkost vredna istinskog poštovanja. Dejanu želim sreću i dobro zdravlje a Maši brzo izlečenje.
  • Novosađan

    02.05.2018 00:18
    Bravo momče!!!! Ajde svi da pošaljemo taj sms!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina