Zrenjanin: Nevreme zatvorilo gradski bazen

Gradski bazen u Zrenjaninu neće raditi do daljnjeg zbog štete koju je izazvalo nevreme u petak.
Zrenjanin: Nevreme zatvorilo gradski bazen
Foto: Pixabay

Kako prenosi zrenjaninski.com u Javnoj ustanovi "Sportski objekti" su naveli da je tokom nevremena došlo do kvara na cirkulacionim pumpama.

U toku je sanacija štete, a građani će biti obavešteni kada bazen ponovo proradi.

  • ah bat jbga

    06.08.2018 17:12
    Ne ronite po bazenu. Nema tu šta novo da se vidi. Kipi celoj naciji sa svih strana, a možda ugledate i koje govance kako poput podmornice rajha pliva pravac do usisa u filtere. Odatle se može stručno ustanoviti da je govance pogodilo fen.
  • Kupač

    06.08.2018 13:09
    Ko kontroliše bakteriološku, šugološku, i ispravnost vode na polne bolesti i gljivice.Nije dovoljno prodati kartice i zaposliti članove partije i soc. slučajeve.Neko mora da bude odgovoran za posledice obolevanja od konjuktivitisa, zauški, kožnih bolesti i šuge ili upale srednjeg uveta.1000 ljudi u bazenu 100 bolesti.
  • Čučuk Stana

    06.08.2018 11:04
    Mi odustali od mora zbog ovog lepog bazena, želimo da brzo proradi i da šteta nije velika.. mogli bi se ovi u NS ugledati na vas. Ovde sramota od cene, užas. Počeću i ja kao Romi ovako buckasta preskakati žicu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina