Apatin: Novi režim saobraćaja zbog bezbednosti učenika

Novi režim saobraćaja danas, 3. septembra počeo je da važi u delu ulice Svetog Save, između ulica Srpskih Vladara i Dimitrija Tucovića, (lokacija pored OŠ "Žarko Zrenjanin"), kako bi se poboljšala bezbednost učenika.

Novim režimom saobraćaja se zabranjuje parkiranje vozila na kolovozu van obeleženih parking mesta na lokaciji pored OŠ "Žarko Zrenjanin" i Sportskog saveza.

Pomenuta izmena režima saobraćaja, kako navodi radio Dunav, je jedna od preventivnih mera i aktivnosti koje se sprovode, a koji ima za cilj unapređenje bezbednosti učenika osnovne škole i bezbednost školske imovine.

Počev od septembra, saobraćajni policijski službenici će vršiti pojačane kontrole prometa na putevima, ulicama i raskrsnicama u zonama škola, kojima se najčešće kreću učenici prilikom dolaska u školu i povratku kući, zavisno od rasporeda školskih časova.

S obzirom na problem stvaranja gužvi, parkiranjem vozila ispred školskih ulaza u neposrednoj blizini školskih dvorišta, Opštinsko veće je bilo prinuđeno da izvrši promenu režima saobraćaja. U Opštinskom veću su naveli da svi građani za potrebe dovoženja dece u školu, koriste alternativna mesta za zaustavljanje, parkiranje i iskrcavanje putnika.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina