Vršac: Braća preminule devojčice stabilno, ispitivanja u toku

Dvojica dečaka koji su iz Vršca prebačeni u Dečiju kliniku u Tiršovoj vitalno su stabilni, a ispitivanja su u toku, rekao je direktor Tiršove Siniša Dučić za RTS.
Vršac: Braća preminule devojčice stabilno, ispitivanja u toku
Foto: Pixabay
U pitanju su braća devetogodišnje devojčice koja je u nedelju, zbog povraćanja i povišene temperature, iz Doma zdravlja u Beloj Crkvi prebačena na bolničko lečenje u Vršac, ali je i pored napora lekara preminula pošto joj se zdravlje rapidno pogoršalo.
 
Nakon nje su, sa istim simptomima, u vršačku bolnicu primljena i njena dva rođena brata, koji su posle obavljenih pregleda prebačeni u Beograd, u Tiršovu.
 
Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu za RTV je navelo da je naložilo obdukciju i da su preduzete sve druge mere kako bi se utvrdio uzrok smrti devojčice.
  • Prle

    26.09.2018 16:59
    Ufffffgff
    Da ima pravde ovde sve gospodje koje rade u ovom mestu u Centru za Socijalni rad bi dobile Otkaz,jer oni Ne rade svoj posao i Ne interesuju ih njihovi korisnici tj. Siromasni apsolutno bitno da one primaju debele plate i razne simpozijume itd itd kako je moguce da niko ne obilazi sirotinju a svi od te sirotinje zive i te kako dobro! Otkaz svima do zadnjeg!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina