Prikupljanje krvi od ponedeljka u više mesta po Vojvodini

Iz Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine obaveštavaju da će mobilne ekipe ove ustanove tokom naredne nedelje raditi po sledećem planu.
Prikupljanje krvi od ponedeljka u više mesta po Vojvodini
Foto: 021.rs
Ponedeljak, 1. 10. – Mobilna ekipa prikupljaće krv u Vrbasu, u prostorijama Crvenog krsta, od 8 do 10 časova.  Druga mobilna ekipa biće u Kikindi, takođe u Crvenom krstu, u periodu od 9 do 12 časova.
 
Utorak, 2. 10. – Mobilna ekipa dežuraće u Sremskim Karlovcima, u periodu od 9 do 11 časova.
 
Akcija dobrovoljno davanja krvi biće organizovana i u Centru za osnovnu policijusku obuku, u svečanoj sali, od 8 do 12 časova.
 
Sreda 3. 10. – Akcije dobrovoljnog davanja krvi održaće se u Bečeju, u Pozorištu, od 8 do 11 časova, u Pančevu, u prostorijama Crvenog krsta, od 9 do 12 časova, kao i u Kovinu, u Crvenom krstu, od 14 do 17 časova.
 
Četvrtak, 4. 10.  – Mobilne ekipe prikupljaće krv u Rumi, u Crvenom krstu, od 8 do 11 časova i u Zrenjaninu, takođe u Crvenom krstu, od 8 do 12 časova.
 
Jedna ekipa će u četvrtak biti i u Čestertegu, u prostorijama Osnovne škole, od 9 do 10 časova,  kao i u Međi, u Mesnoj zajednici, od 10.45 do 12 časova.
 
Petak, 5. 10.  – Mobilne ekipe biće u Novom Slankamenu, u Osnovnoj školi, od 8 do 10 časova, u Starom Slankamenu, u prostorijama Banje, od 11 do 13 časova, kao i u Opovu,  u Osnovnoj školi, od 11 do 13 časova, i u Sefkerinu, u prostorijama Ambulante, od 14 do 16 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina