Subotica: Zaplenjeno četiri kilograma marihuane i više hiljada evra

Policija u Subotici zaplenila je više od četiri kilograma marihuane i uhapsila A. K. (33) iz Subotice, zbog sumnje na prodaju droge.
Kako se navodi u saopštenju MUP-a, policija je u kući osumnjičenog pronašla mini laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima, šest tegli sa ukupno četiri kilograma i 163 grama marihuane, 658.000 dinara, 1.020 evra, 500 dolara i 50 švajcarskih franaka, za koje se sumnja da su stečeni prodajom narkotika. 
 
Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden višem javnom tužiocu u Subotici, a nakon saslušanja sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana, dodaje se u saopštenju.
  • Mastodont

    08.10.2018 12:01
    Maltretiranje normalnih građana od strane zatucanih zakona i policije koja drži monopol.
  • dvebebe

    07.10.2018 22:47
    Poslala Tetka iz Kanade
    Tamo je legalno. Pa nije imao ni za nova kola ukupno, mukica.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina