Vrhunski stručnjaci u oblasti marketinga uskoro na Webizu u Subotici

Webiz edukacija, namenjena onima koji svoje karijere grade u oblasti digitalnog marketinga, advertajzinga, komunikacija ili u kreativnoj industriji održava se od 16. do 18. novembra u Subotici.
Na sajtu Webiz nalazi se kompletan program edukacije, sa svim informacijama o predavanjima, satnici i predavačima. 
 
Tokom predavanja, predavači će odgovoriti na goruća pitanja industrije. Kako izgleda industrija komunikacije danas, kako su nam tehnologije promenile jezik, šta da radimo ako sutra nestane Facebook, u čemu je vrednost integrisanih komunikacija, da li je bolje oslanjati se na "inhouse tim" ili angažovati agencije, kada pozvati "influensere", kakva je to tajna veza između Instagrama i E-commerca i da li to LinkedIn oglašavanje ulazi na mala vrata...
 
"Webiz edukaciju u Suboticu svake godine poseti više od 150 poslovnih ljudi iz cele Srbije. Pored mogućnosti da nauče sve što ih zanima o digitalnom marketingu, Webiz im omogućava da se povežu sa ljudima iz svoje branše. Šansa da sa nekim ko se bavi istim poslom kao i vi popričate o problemima i stvarima koje vas muče i pritom dođete do odgovora kako nešto da unapredite ili pak dogovorite neku poslovnu saradnju od velikog je značaja za ljude u biznisu", kaže Vladimir Kovač, direktor Webiza.
 
U Suboticu stiže 25 profesionalaca iz marketinga i srodnih oblasti među kojima su Anđelko Trpković (CEO za Publicis one Adriatic), Lazar Džamić (nekadašnji šef tima za brend strategiju u Guglovom kreativnom think-thank-u ZOO), Justin Kirby (biznis konsultant iz Velike Britanije), dr Rajna Dragićević (čuvena profesorka Beogradskog univerziteta), Ana Janković (Ana 2 Cats), Ivan Bildi (direktor u Likes and Cookies), Nikola Mehandžić (Direktor poslovnog razvoja za tržišta zapadnog Balkana u Mastercardu), Igor Černiševski (Direct media Srbija), Boris Miljković (kreativni direktor RTS-a), Vladimir Zarić (Publicis one) i drugi", kaže Kovač.
 
Kotizacije za Webiz edukaciju iznose 20.000 dinara, a o povoljnostima grupnih prijava možete se informisati na sajtu Webiza.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina