Sombor: Jubilarni festival vina i hrane

Tradicionalna turistička manifestacija u Somboru zakazana je za 1. decembar.

- Festival vina i hrane u Somboru jedinstvena je manifestacija na području Zapadno-bačkog okruga i iz godine u godinu okuplja sve veći broj izlagača i posetilaca. Festival obogaćuje turističku ponudu grada i regije. Na 10. Međunarodnom festivalu vina i hrane Ravangrad wine fest očekujemo izlagače vina, hrane, predstavljanje ugostiteljskih objekata i turističkih organizacija iz Srbije, ali i zemalja okruženja - saopštila je Turistička organizacija Sombora.

SOinfo navodi i da je ovogodišnji festival zakazan je za 1. decembar, a prvi put će biti organizovan na dve lokacije, u Sokolskom domu i Mađarskoj građanskoj kasini. Festival će biti otvoren u periodu od 12 do 21 sat.

- Tokom trajanja festivala, gosti će moći da uživaju u kvalitetnim vinima i ukusnoj hrani, te pratećem programu koji će uključivati kulturno-umetnički deo, stručna predavanja, promocije i prezentacije renomiranih vinskih kuća - naveli su domaćini.

Dnevna ulaznica će koštati 300 dinara, a svaki posetilac dobija vinsku čašu i katalog izlagača.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.