FOTO: Kod Kelebije zaplenjeni markirani parfemi vredni 2.000 evra

Više od 80 muških i ženskih parfema poznatih robnih marki zaplenjeno je 7. novembra blizu graničnog prelaza Kelebija.
Četiri kutije pune parfema pronađene su u prtljažniku automobila "škoda oktavija" subotičkih registarskih oznaka, koji je zaustavljen i pregledan na benzinskoj pumpi udaljenoj oko dva kilometra od graničnog prelaza Kelebija.
 
Vrednost parfema "Versace", "Bvlgari", "Armani", "Burberry", "Paco Rabanne" i mnogih drugih poznatih brendova procenjena je na preko 2.000 evra.
 
Subotičanin u čijem su automobilu pronađeni parfemi, očigledno namenjeni daljoj preprodaji, nije imao nijedan dokaz o plaćenim dažbinama i poreklu robe, niti bilo kakvu prateću dokumentaciju.
 
Vozača, automobil i oduzete parfeme u dalju nadležnost preuzeo je Odsek za suzbijanje privrednog kriminala PU Subotica, koji će podići krivičnu prijavu u redovnom postupku.
 
  • DjakoN

    09.11.2018 12:34
    tuga...
    Cuj kao neka vrednost za hapsenje,a politicari imaju plate po milion i dva miliona danara a cena radnog sata 143 dinara.
    Toliko nam je dobro da me je prosto sramota!
  • Znam ih

    08.11.2018 23:39
    A znate ih i vi
    Trenutno su markirani već kod carinske rodbine ili po pijacama Subotice,
    a u magacinu carine su nemarkirane kolonjcke vodice - na stanju.
    Samo pošteno.
  • Kliker

    08.11.2018 16:39
    Carina
    A kako je, dva kilometra ranije, prešao granicu sa 4 kutije pune parfema?!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.