Zrenjanin: Pretili smrću prodavcu

D. V. (27), D. K. (28) i B. N. (29) uhapšeni su jer su pretili smrću trgovcu albanskog porekla.
Zrenjanin: Pretili smrću prodavcu
Foto: 021.rs
Oni su osumnjičeni da su došli do prodavnice u vlasništvu oštećenog, a koja je u tom trenutku bila zatvorena.
 
Kada im je radnik rekao da nema ništa što bi mogli da pojedu, otišli su do kuće oštećenog i zahtevali da smesta dođe u objekat, preteći smrću njemu i porodici, psujući mu majku i iznoseći uvrede na nacionalnoj osnovi.
   
Nakon toga su otišli do objekta, gde su sačekali oštećenog, kog su nastavili da psuju i vređaju, a kada su uočili policijsku patrolu kako stiže na lice mesta, ponovili su pretnje smrću oštećenom. 
 
Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.
  • Smetalo

    30.11.2018 17:29
    Greška!
    Ivanović: Grešiš, jako grešiš! Ne vidi se ovde usadjena mržnja nečija, nego se vide tri bahate budale koje su napravile sr*nje jer su hteli da se ku*če pred nekim koga smatraju nemoćnim da im se suprotstavi.
    To nema veze sa nacionalnošću napadača ili žrtve, ovde se radi o pilećem mozgu nečijem.
  • Mile

    30.11.2018 17:13
    @ivanovic
    Sramota me ovakvih i svi dobro znaju da u svim drzavama ima delikvenata i nasilnihka, ali to ne znaci da su svi ovakvi i u ovom slucaju su i zavrsili tamo gde treba ( nadam se da ce biti adekvatno kaznjeni ) ... Medjutim u tvom komentaru vidim samo i jedino zelju da se isprovocira vecina na nacionalnoj osnovi, bez obracanja paznje na pravopisne greske i istinu uopste smislenost toga sto je napisano ...
    Zato molim administratore da poostre kriterijume i ne odobravaju ovakve zlonamerne komentare ...
  • Putnik

    30.11.2018 10:46
    Sada ih posaljite da utovaraju i istovaraju brasno tom coveku za kaznu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina