LSV: Proslava prisajedinjenja je prošla, bavite se rešavanjem problema

Liga socijaldemokrata Vojvodine poručila je da se nada da je vojvođanska administracija, koju vodi Srpska napredna stranka, završila sa proslavom prisajedinjenja Vojvodine Srbiji i da će u što kraćem roku početi da se rešavaju nagomilani problemi građanki i građana Vojvodine.
LSV: Proslava prisajedinjenja je prošla, bavite se rešavanjem problema
Foto: 021.rs
"Imali smo ovih dana  priliku da čujemo puno izjava sa snažnim patriotskim nabojem. Čuli smo i govor člana predsedništva susedne države Milorada Dodika, koji  je u sred Vojvodine vodio svoje političke 'ratove'. Sremci su imali priliku da čuju i Svetlanu Ražnatović. Pitamo se kada ćemo moći da čujemo nešto i o pravim problemima Vojvodine Nadamo se da će pokrajinski premijer Igor Mirović, sa istim žarom sa kojim je proslavio prisajedinjenje, progovoriti i Zakonu o finansiranju Vojvodine. Želimo da znamo koji su planovi u pravcu, konačnog, usvajanja tog zakona", naveli su u LSV.
 
U ovoj partiji su apelovali da su, prema zvaničnoj statistici, zaposleni vojvođanski radnici u septembru prosečno zaradili 45.568 dinara, ili 2.352 dinara manje od republičkog proseka. To predstavlja 5.1 odsto nižu zaradu od republičkog proseka. 
 
"Znaju li u pokrajinskoj Vladi da je samo pre 30 godina radnik u Vojvodini zarađivao i 40 odsto više od republičkog proseka? Pokrajinska Vlada i Skupština moraju se baviti ovim pitanjima! Propadanje Vojvodine se nastavlja i nema vremena za proslave na kojima dominiraju osuđene turbo folk pevačice i Milorad Dodik", poručili su u LSV.
  • ne glasam više

    04.12.2018 19:12
    Liga je upropastila ideju, Vojvodina. Imali su nas ali više ne. I danas su u koaliciji sa SNS i brinu samo o ličnim intresima i fatiraju se lovom.
    Nikad više neću glasati za vas.
  • V

    04.12.2018 13:04
    @V
    pod ovim nadimkom se sasvim očigledno krije svima dobro poznati mentalno oboleli "komentator" V koji u apsolutno svakom komentatoru koji njemu lično ne odgovara vidi samo jednog, ali istovremeno odbija da leči svoje duševno oboljenje i svoju bolesnu, patološku i veoma zabrinjavajuću opsesiju.
  • lun kralj ponoći

    03.12.2018 11:23
    odi čiči
    Kada vidim ko danas vedri i oblači Vojvodinom, poželim da mi se vrate Mihalj Kertes i Kradoman Božović!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina