Zrenjanin: "Total" market obeležio 12 godina rada

Supermarket "Total" u Zrenjaninu obeležio je u nedelju, 2. decembra zajedno sa svojim potrošačima, 12. godišnjicu rada.
Rođendanska žurka je, već po tradiciji, organizovana u nedelju, kada je "Total" i najposećeniji. 
 
Sve kompanije čiji su artikli deo redovnog asortimana GOMEX-a, odazvale su se pozivu da, osim popusta, obezbede i prigodne poklone za potrošače. 
 
Više od dvadeset dobavljača radilo je promocije na pultovima koji su bili raspoređeni širom objekta, pa je bilo prilike i da se degustiraju suhomesnati i pekarski proizvodi, sirevi, torte i kafe. Svaki potrošač je nagrađen i poklonom.
 
Za najmlađe posetioce "Totala" bilo je osmišljen zabavni program uz animatore - klovna Bimba, Spajdermena i Princezu, Mikija i Mini Maus, junake iz serijala "Patrolne šape", a veliko interesovanje privukao je i mađioničar Hari Magnus sa svojim životinjama. 
 
Tačno u podne, upravo uz pomoć najmlađih, ugašeno je dvanaest svećica na velikoj rođendanskoj torti, a druženje i dobro raspoloženje potrajalo je do kasnih popodnevnih sati. 
 
Sve ovo je dobar šlagvort za ono što GOMEX priprema u toku decembra i januara odnosno pred novogodišnje i božićne praznike. 
 
"Trudićemo se da uvažimo sve sugestije koje smo dobili od naših potrošača i na taj način budemo još bolji u 2019. godini, za koju imamo u planu brojna iznenađenja i pogodnosti za naše kupce", navode u GOMEX-u.
 
Inače, prvi kupci pazarili su u "Totalu" 7. decembra 2006. godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina