Sombor: Iz zoo vrta ukradeno šest izuzetno retkih papagaja

Šest crnih kakadu papagaja, izuzetno retkih ptica, jedinih primeraka te vrste u ovom delu Evrope, ukradeni su iz zoološkog vrta "Miki" u Kolutu kraj Sombora, jedinog privatnog zoo vrta u Srbiji.
Sombor: Iz zoo vrta ukradeno šest izuzetno retkih papagaja
Foto: Pixabay
Prema rečima Milana Mirića, vlasnika zoo vrta, krađa se desila na Božić u popodnevnim časovima, kada je on bio kod prijatelja na večeri. Zoo vrt se, inače, nalazi u njegovom dvorištu i ima više od 100 vrsta izuzetno retkih primeraka ptica i životinja.
 
"Imao sam osam takvih papagaja. Šest je ukradeno, a dvoje izgleda nisu našli", priča Mirić za Novosti.
 
Nezvanično, cena jedinke na tržištu je oko 15.000 evra.
  • Ološ na slobodi

    14.01.2019 14:09
    Uvek se iznenadim, šta je lopovima sve potrebno ? Retki papagiji ? Pa kome ih mogu prodati i kako će unovčiti retke papagaje.?
  • Deks

    11.01.2019 13:29
    Naučili nemački pa otišli u EU trbuhom za kruhom?
  • Tasa 1951

    11.01.2019 12:34
    Samo bežanija odavde deco
    Pregledati listinge brojeve telefona koji su zvali gazdu i brojeve telefona uposljenika koji tu rade od mobilnih operatera 24 pre izvrsenja i u roku od 2 sata ne u roku od 24 sata u roku od 60 minuta lopovi ce sami doneti ptice nazad.

    Mom prijatelju su tako ukrali pre par meseci neku robu iz prodavnice u centru Beograda.Covek dao nekih 20% inspektorima vrednosti ukradene robe odmah po dolasku inspektora i u roku od 24 sata sva roba pronadjena i vracena vlasniku i to je bio vikend.

    Dok ne das nesto inspektorima od toga nema nista.Sudjenje rocista advokati od toga nema leba.Odmah u startu spremiti nagradu zvanicno i nezvanicno na kraju ce mozda i sami lopovi posredno doneti pod sloganom"Nasli smo ih u sumi slucajno u prolazu....".Ovako cekati da inspektori i organi gonjenja pronadju to sto treba da pronadju radeci za sluzbenu platu od toga nema nista.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina