Kikinda: Bolnica dobila novi CT aparat

U Opštoj bolnici u Kikindi počeo je sa radom novi CT aparat.
Zbog čestih kvarova starog aparata u kikindskoj bolnici stvarale su se liste čekanja, ali i dodatni troškovi. Zbog toga je Pokrajinska vlada izdvojila 27 miliona dinara za kupovinu novog CT uređaja, koji će biti namenjen za dijagnostičke procedure za sve građane Severnobanatskog okruga.
 
Pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković podsetio je da je Pokrajinska vlada, do sada, za kupovinu medicinske opreme i skoro kompletnu obnovu dijagnostičkog odeljenja i nabavku savremenih uređaja za rad u operacionim salama za kikindsku bolnicu obezbedila preko 90 miliona dinara.
 
Istovremeno, u završnoj fazi je izrada projektno-tehničke dokumentacije za kompletnu rekonstrukciju Opšte bolnice u Kikindi.
  • Mile

    15.01.2019 22:42
    Za Peru
    Ko je priucen a ko ne to ne znam ali znam da sam cekao na njen ,,izvestaj,. 5 h
    Sve da je i priucna za 5 h mogao sam i operacju obavti
  • Perica

    15.01.2019 21:38
    Za mileta
    Dr. LJ.K. sa slike je strucnjak koji svoj izvestaj napise savesno i potpuno u odnosu na priucene tehnicare koji prepisuju iz starog izvestaja.Nije problem koliko cekamo izvestaj,vec sta je u njemu.Problem je bio i ostace vestacki stvoren-izmisljen nedostatak termina.To treba resiti.
  • Mile

    15.01.2019 14:32
    Mile@gmail.com
    E super sad necemo cekati da ova plavusa procita snimak 5 h

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".