Apatin: Podela senior kartica penzionerima

Počinje podela senior kartica, namenjenih penzionerima u Apatinu.
Apatin: Podela senior kartica penzionerima
Foto: Pixabay
Kartice će se deliti u kancelariji 33 u opštinskoj upravi, a pored kartica za penzionere koji su se prijavili u trećem krugu, ovom prilikom izrađene su i kartice za sve one penzionere koji su prijavili izmene na svojim karticama koje su štampane u prethodnom periodu, poručila je koordinatorka projekta senior kartica i predsednica Skupštine opštine Nika Petrović.
 
Kada je reč o nastavku ovog projekta, cilj je da se u narednom periodu proširi lista preduzetnika i privrednika sa teritorije opštine Apatin kod kojih bi penzioneri mogli da ostvare nove pogodnosti.
 
"Ovom prilikom pozivam sve zainteresovane za učešće u projektu da je jave u kancelariju 33 opštinske uprave Apatin ili informišu putem telefona 025/772-122 lokal 541", rekla je Nika Petrović.
  • Pecaroš

    25.01.2019 10:00
    Ko je ovde lud???
    Bračikina posla. Fujjjj

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina