Zrenjanin: Kupio portirnicu i 22 ara zemljišta bivše pivare

Nenad Stanić, vlasnik firme "MND transport" iz Beograda, kupio je portirnicu i pripadajuće zemljište bivše zrenjaninske pivare.
Zrenjanin: Kupio portirnicu i 22 ara zemljišta bivše pivare
Foto: Printscreen (YouTube)
Na prodaji koja je održana krajem prošle godine, Stanić je kupio celinu od nešto više od 22 ara u krugu bivše Zrenjaninske industrije piva ZIP. Prodaja je obavljena prikupljanjem javnih ponuda, prenosi Zrenjaninski.com.
 
Procenjena vrednost ove celine bila je 14.318.350 dinara, a Stanić ju je kupio za 7.160.000 dinara.
 
Inače, izmenama plana generalne regulacije, na ovom prostoru je promenjena dotadašnja namena i dozvoljena je stambena izgradnja. 
 
Istog dana prodat je i jedan stan u ulici Brigadira Ristića, takođe u vlasništvu pivare. I dalje je ostalo imovine koja čeka kupca.
  • Sir Nose

    25.01.2019 13:17
    naravno da je sve po propisu..tztztz,cudo to da je gdin iz beograda?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina