Kanjiža: "Golfom" sleteo u kanal pun vode i poginuo

Tivadar Kolompar (49) iz Martonoša poginuo je u saobračajnoj nezgodi koja se dogodila u ponedeljak uveče kod Martonoša u opštini Kanjiža.
On je, vozeći automobil marke "golf", sleteo s puta u kanal s vodom i poginuo na mestu udesa. Tačan uzrok nezgode nije poznat, a uzrok smrti će se utvrditi obdukcijom u Centru za sudsku medicinu u Novom Sadu, gde je po naredbi Osnovnog javnog tužilaštva poslato telo nastradalog.
 
U Osnovnom javnom tužilaštvu Senta kažu za "Dnevnik" da vozač verovatno nije imao saputnika, kao i da u toj nesreći nema elemenata krivičnog dela.
 
Inače, to je već druga nesreća u nedelju dana s tragičnim posledicama na putevima kod Kanjiže. Prošlog utorka je na regionalnom putu kod ovog grada poginuo Jožef Calbert iz Sente, kada je izgubio kontrolu nad automobilom, prešao na levu stranu kolovoza i sudario se sa drugim vozilom.
  • Aca

    30.01.2019 13:43
    Nepaznja
    Saucesce porodici

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina