Broj Hitne pomoći u Novom Bečeju ponovo u funkciji

Broj Hitne pomoći Doma zdravlja u Novom Bečeju ponovo je u funkciji nakon što je jedno vreme bio isključen zbog duga.
Broj Hitne pomoći u Novom Bečeju ponovo u funkciji
Foto: Pixabay
Kako je saopšteno iz Opštine Novi Bečej, lokalna samouprava rešila ovaj problem i uspostavila normalno funkcionisanje svih brojeva. Brojevi na kojima građani mogu dobiti Hitnu pomoć su: 194 i 023 771 124. Centrala: 023 773 600.
 
Nešto ranije, Vojvođanski istraživačko-analitički centar izvestio je kako su Hitnoj pomoći u ovom mestu od juče popodne brojevi telefona isključeni zbog dugovanja. Zbog toga su zaposleni samoinicijativno, preko društvenih mreža, obavestili javnost o privremenom broju Hitne pomoći, 060 0809413, navodi VOICE.
 
Ovo nije prvi put da su telefoni u ovoj zdravstvenoj ustanovi isključeni, ali jeste prvi put da je i broj 194 bio nedostupan za više od 25.000 pacijenata iz novobečejske opštine i sve tranzitne hitne slučajeve od Kikinde do Zrenjanina koju ova služba pokriva, navodi se u članku. 
 
Dom zdravlja je već 427 dana u neprekidnoj blokadi zbog duga od preko 122 miliona dinara od čega najveći deo iznosi potraživanje distributera lekova "Feniks". 
 
Prema rečima sagovornika VOICE-a, rukovodstvo ustanove je imalo saznanja da će telefoni biti isključeni, ali ništa nije preduzelo.
  • miša kratki

    07.02.2019 00:37
    @
    Samo mi nije jasno koje isključio 194,te vrojeve javnih službi odnosn još 192 i 193 se ne isključuju i ne smeju da se isključuju iz javne mreže
  • izzy

    06.02.2019 21:33
    Zbog takvih
    @Gledaj svoja posla

    Zbog nas ovakvih koji smo ostali ovde, oni su otišli tamo daleko da "gledaju svoja posla". Dokle god ih gurali odavde, oni će odlaziti, dragi moji!

    Zato @Tamara Stokholm , u pravu si! Zamisli samo, jedan tamo ministar visoki se patio čak godinu dana bez funkcije jer je seksistički uvredio novinarku! A sada je cenjeni Direktor. Jedan Mali klinac je optiužen kao nasilnik. I rečeno mu je da je kompletan idiot jer je nešto rušio noću. A sada je neki tamo ministar. Neko je jeo Banane, ali je oslobođen zbog nedostatka glasa na snimku. I sada je ministar za strance iako ne zna engleski. Nekom je tetka dala pare, a on je to uneo u zemlju iz više iteracija da ne bi bio sumnjiv i da ne bi platio porez....
  • Novosadjan

    06.02.2019 21:20
    Ne razumem ako je broj u funkciji javnog interesa onda nema govora o placanju ovo je budalastina teska . Znaci ako je broj neophodan a jeste on se ne placa ende. ako se placa a nije placeno iskljuci i ne ukljucuj do uplate kraj nikakve urgencije ne pomazu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina