Vršac: Povređene dve osobe u eksploziji gasa u stanu

U snažnoj eksploziji, koja se dogodila u četvrtak uveče u jednom od stanova zgrade u Podvršanskoj ulici u Vršcu, povređene su dve osobe.
Vršac: Povređene dve osobe u eksploziji gasa u stanu
Foto: 021.rs (ilustracija)
Povređeni su odmah prebačeni u Beograd, na Kliniku za lečenje opekotina.
 
Pretpostavlja se da je do nesreće došlo usled curenja gasa. Zgrada u kojoj se dogodila eksplozija odmah je evakuisana.
 
Prema rečima očevidaca, najpre je odjeknula jaka eksplozija, a potom je u stanu broj 8 izbio požar. Od eksplozije su popucala stakla na više prozora i odletela čak pedesetak metara od zgrade.
 
Jedan od komšija je protivpožarnim aparatom uspeo da ugasi požar, dok je drugi povređene vlasnike stana odvezao u vršačku bolnicu.
 
  • Boba NS

    10.02.2019 17:29
    Vrsac
    Ja bi to proverio da se nije mozda pripremao atentat na AV

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.