Zrenjanin: Poziv kompanijama da pomognu mladim sportistima da odu na takmičenja

Letnje Olimpijske igre Specijalne Olimpijade održavaju se od 8. do 22. marta u Abu Dabiju, a Zrenjanin će imati svoje predstavnike.
Zrenjanin: Poziv kompanijama da pomognu mladim sportistima da odu na takmičenja
Foto: Screenshot
Specijalna Olimpijada Srbije, kao krovna organizacija koja okuplja klubove koji se bave sportskim radom sa decom i omladinom sa posebnim potrebama, kao i inkluzivnim sportom, formirala je reprezentaciju u kojoj Zrenjanin ima devet predstavnika. 
 
U pitanju su članovi Sportskog kluba za decu i omladinu sa posebnim potrebama "Hendi sport": Olga Ramadani, Jovana Rakić, Anja Ostojić i Jovan Pavić (UNIFIED odbojka) kao i Vesna Kovačev, Filip Bartole, Valentina Manojlov i Ivan Živkov (atletika), sa trenerom Borislavom Nuhanovićem. 
 
Prepoznajući značaj učešća na ovako bitnom globalnom sportskom događaju za decu i omladinu sa posebnim potrebama, kompanija Gomeks uključila se u akciju podrške mladim sportistima, kroz obezbeđivanje neophodnih sredstava za ličnu higijenu i ostalih potrepština za nesmetan boravak u Abu Dabiju. 
 
"Dosadašnji uspesi naših sugrađana na brojnim sportskim takmičenjima na kojima su bili učesnici, daje nam za pravo da se nadamo medaljama iz Abu Dabija. Takmičare "Hendi sporta" nakon Olimpijade očekuje još nekoliko desetina takmičenja, pa je ovo ujedno i dobra prilika za ostale društveno odgovorne kompanije iz Zrenjanina da se pridruže pružanju podrške našim mladim sportistima da odu i na druga takmičenja", navode u toj kompaniji. 
 
Oko načina realizacije pomoći i ostalim detaljima svi zainteresovani se mogu obratiti direktno treneru Borislavu Nuhanoviću, putem telefona 063/50-25-96 ili na mejl nuhanovicb@gmail.com. 
 
Ovo takmičenje je u rangu globalnih sportskih događaja kao što su Olimpijske i Paraolimpijske igre i na njemu će ove godine biti prisutno oko 7.000 učesnika iz 170 nacionalnih timova. 
  • pozoite

    08.03.2019 13:57
    snse
    i pomognu. ako se uclanite






  • Bob

    07.03.2019 23:24
    Kamen za penjanje
    Zamolite drzavu da ne daje 1.2M evra za vestacku stenu u Bg nego da vama da 10% i da ste mirni. I ostalih 90% da podele tamo gde treba i svi da pevaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.