Subotica: Zoran Đerić selektor Festivala pozorišta za decu

Upravnik Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu Zoran Đerić izabran je za direktora i selektora Međunarodnog festivala pozorišta za decu u Subotici.
Predsednik Saveta festivala u naredne četiri godine biće reditelj Vladimir Lazić, dok će potpredsednik Saveta biti pisac Dušan Đurđev. 
 
Savet Festivala čine pisac Dušan Đurđev, glumica i univerzitetska profesorka Marijana Prpa Fink, glumica i direktorka "Dečijeg pozorišta Subotica" Marta Aroksalaši, glumac i reditelj Bela Kalo, univerzitetski profesor Zoran Đerić, reditelj i upravnik pozorišta "Pinokio" Vladimir Lazić, članica Gradskog veća zadužena za kulturu Subotice Miroslava Babić i pisac Branko Stevanović. 
 
Međunarodni festival pozorišta za decu, 26. po redu, održaće se od 22. do 27. septembra u Subotici, a na njemu će biti predstavljene najaktuelnije pozorišne produkcije iz celog sveta namenjene deci, izložbe, kniige iz oblasti stvaralaštva za decu, kreativne i lutkarske radionice, amatersko i dečije stvaralaštvo, filmski program i stručni skupovi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.