Pošta prodaje neisporučene pošiljke u Zrenjaninu i Šapcu

Pošta Srbije oglasila je javnu prodaju robe iz "neisporučivih" pošiljki, a prodaje će biti obavljene 25. marta u Zrenjaninu i u Šapcu 3. aprila.
Pošta prodaje neisporučene pošiljke u Zrenjaninu i Šapcu
Foto: 021.rs
Kupcima će biti ponuđena roba sadržana u neisporučivim pošiljkama kojima je istekao rok čuvanja, objavila je Pošta. 
 
Na spisku od oko 200 artikala, su obuća i odeća, knjige, kozmetika, tehnička i kompjuterska oprema, laptopovi, cigarete i briketi, a većina robe klasifikovana je kao polovna. 
 
Početne cene za svaku od roba na "poštanskoj rasprodaji" su od 50 do 1.000 dinara.
  • Dejan

    22.03.2019 20:49
    Posiljke koje nije preuzeo primalac ili u povratku posiljalac su po pravilu neisporucive posiljke. Cuvaju se 1 god od otvaranja i obavezno se obavestava posiljalac ako je dostupan tel. Broj posiljaoca. Nakon 1 god. Oglasava se javna prodaja sadrzine neisporucivih posiljaka. Sve ono sto ima neku vrednost izlaze se javnoj prodaji dok akcizna roba, roba koja se tretira kao neprikladna i jako loseg stanja komisijski se unistava. Sve je def. Zakonom i pravilnicima JP Posta Srbije.
  • Šou

    22.03.2019 10:45
    ...ali baš šou
    Pošiljka ne može da bude neisporučiva, uvek može (i mora) da se vrati pošiljaocu. Sada bar znam sudbinu nekoliko pošiljki koje mi nikad nisu stigle i nestale su. Čista pljačka. Oni znaju šta je u pošiljkama, i ako se nekome svidi sadržaj, evo jednostavnog načina kako da se to sredi.
  • Neša

    22.03.2019 09:56
    Ah...
    Nasleđe komunizma, koji nikada nije umro.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.