Biciklista poginuo u udesu na putu između Novog Sada i Žablja

Biciklista čiji identitet još nije utvrđen, poginuo je u udesu koji se sinoć oko 19 časova dogodio na Zrenjaninskom putu, između Novog Sada i Žablja.
Biciklista poginuo u udesu na putu između Novog Sada i Žablja
Foto: Pixabay
Do nesreće je došlo kada je "golf" naleteo na biciklistu koji se kretao u istom smeru.
 
Biciklista je poginuo na licu mesta, a Hitna pomoć iz Žablja mogla je samo da konstatuje smrt.
 
Sve okolnosti ovog slučaja biće utvrđene tokom istrage.
  • Mina

    29.03.2019 19:06
    Na ovom istom putu, skoro na istom mestu sam mogla ja da budem ta koja je udarila biciklistu. Izmedju dva i tri ujutro, kasna jesen, pada kise, nigde nikoga na putu... U trenutku vidim nesto na putu. Motam pun levi u momentu i uspevam da ostanem na levoj traci. Na putu, skoro uz samu sredisnju liniju neko gura bicikl. Ili bolje reci, pridrzava se da bi hodao. Na biciklu nema katadioptera, nicega... Na mestu i u vreme kada najmanje mozete ocekivati biciklistu. U momentu sam se ukocila od straha razmisljajuci sta je moglo da se desi. Mozda je to isti bicilista. I neko sada, na zalost, treba da odgovara.
  • Ljubomor

    29.03.2019 06:54
    Biciklista
    Kao biciklista sam često na tom putu. I smatram da je baš zbog širine puta i dovoljno mesta iza bele linije ovo jedan od najbezbednijih puteva gde često vozim. Verovatno je u pitanju neki drugi faktor... Biciklista izgubio kontrolu , nije bio osvetljen , vozač automobila pod dejstvom alkohola itd.....
  • Novosadjan

    28.03.2019 14:38
    A gradski sekretarijat za saobracaj nije nasao za shodno da postavi signalizaciju a plate uredno dobijaju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina