Zrenjanin: Objavljene animacije budućeg kompleksa "Mala Amerika"

Investitor iz Zrenjanina, građevinsko preduzeće "Maksimović gradnja" objavilo je animacije izgleda budućeg stambeno-poslovnog kompleksa "Mala Amerika" u Gundulićevoj ulici, gde je u toku priprema lokacije, nakon završetka rušenja svih objekata nekadašnjih preduzeća Prehrana i Trgovinsko Banat.
Na sajtu se još uvek ne navode pojedinosti gradnje, ali se iz priloženih animacija može zaključiti da je u pitanju realizacija jednog od najvećih stambenih projekata u Zrenjaninu poslednjih godina, smatraju u opštini. 
 
Prvi objekat, kako predstavlja investitor, gradiće se na mestu bivše upravne zgrade Prehrane, s glavnom fasadom ka Gundulićevoj ulici.
 
Svi objekti biće spratnosti P+3+Pk i gabaritom neće remetiti vizuru Palate suda, a zgrade koje se "oslanjaju" na dvorište zatvora, s te strane neće imati prozora. Uz samu ogradu zatvora predviđena je interna saobraćajnica. Zgrade ka Gundulićevoj ulici u prizemlju će imati poslovni prostor.
  • Jovan2

    11.04.2019 08:34
    Buduci automobili u dvoristu zgrade, i kodeks oblacenja stanara su vrhunski :)
  • N

    10.04.2019 10:59
    Nadam se da Zrenjanin nece doziveti sudbinu Novog Sada, da se 'budze' zgrade sto blize centru, pa da ne moze da se prodje ni parkira.
  • Mihajlo

    10.04.2019 09:14
    Predivan Pogled
    Budući stanari će imati predivan komšiluk i pogled na ni manje ni više - zatvor!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina