Prijave za regatu "Vode Vojvodine" od ponedeljka, 15. aprila

Zaljubljenici u plovidbu od ponedeljka, 15. aprila, mogu da se prijave za učešće u regate "Vode Vojvodine", koja će se održati od 21. do 30. juna.
Tokom 10 dana, nautičari će ploviti duž 250 kilometara bačkim kanalima i Dunavom, na kružnoj ruti Novi Sad-Bački Petrovac-Ruski Krstur-Srpski Miletić-Sombor-Prigrevica-Doroslovo-Karavukovo-Bačko Novo Selo-Novi Sad.
 
Regata se organizuje već jednu deceniju povodom Međunarodnog dana Dunava.
 
"Ovo je jedna od najvećih regata u našoj zemlji, a u javnosti je poznata i kao 'krstarenje ravnicom'. Na ovaj način JVP 'Vode Vojvodine' želi da promoviše plovne potencijale Vojvodine, plovidbu i nautički turizam. S jedne strane, nautičari stiču iskustvo u plovidbi kanalima DTD, a sa druge strane, gradovi i sela na rekama i kanalima dobijaju podstrek za razvoj nautičkog turizma", poručuju u "Vode Vojvodine".
 
Obrazac za prijavu se može preuzetu na sajtu preduzeća OVDE ili lično u JVP "Vode Vojvodine". Popunjenu i potpisanu prijavu, sa kopijom plovidbene dozvole, potrebno je dostavi ličnom poštom ili skenirano elektronskim putem na adresu mzivkovic@vodevojvodine.rs. 
 
Za učešće u regati je potrebno imati registrovano plovila, a broj mesta u regati je ograničen. Više informacija zainteresovani mogu da dobiju poziv na broj telefona 021 48 81 409 ili 021 48 81 583.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.