Apatin: Završava se rekonstrukcija Ulice Petefi Šandora

Građevinske mašine firme "Vojput" iz Subotice od srede su na terenu i asfaltiraju Ulicu Petefi Šandora u Apatinu.

Polaganjem sloja asfalta u dužini od 250 metara, opština Apatin završava kompletnu rekonstrukciju ove saobraćajnice, prenosi Radio Dunav

- Rekonstrukcija Ulice Petefi Šandora, od Dimitrija Tucovića do Stanka Opsenice, završava se ovih dana. Postavili smo novu atmosfersku kanalizaciju, trotoare, kolovoze i parking mesta. Uklonili smo stare i dotrajale instalacije, a izvođači su spajali domaćinstva i poslovne prostore na mrežu nove atmosferske kanalizacije. Nova su i parking mesta za preko 50 vozila. Ostalo je da se uradi vertikalna i horizontalna signalizacija, kao i uređenje zelenih površina - kaže pomoćnik predsednika opštine zadužen za infrastrukturu, Jevto Milojević. 

Prema njegovim rečima, ostvarena je i značajna ušteda na ovom projektu.

- Planirana vrednost radova bila je 42 miliona dinara, ali vam mogu reći da će ona biti značajno manja i da ćemo, kao i na drugim projektima koje smo završili, ostvariti značajne uštede. Pri tome smo strogo vodili računa da kvalitet izvedenih radova ne odstupa od onih iz projekta u šta se građani mogu i lično uveriti - poručio je Milojević.

  • Vox populi

    20.04.2019 12:22
    Došli su na obećanjima da će napraviti novu Luku u Apatinu i podići privredu a oni mažu i asfaltiraju.SNS kadar,niko radnog staža u privredi i samo nešto šminkaju.
  • Dusan

    20.04.2019 08:38
    Recept
    za celu drzavu, AVAV radi centralne ulice u vise od 50 gradova kako bi se pored propale ekonomije stvorio utisak "Ovi su najbolji do sadam, rade nesto." Bruka koje mazanje ociju i ovako zaslepljenog naroda. Fabrike otvarajte idioti , putevi ce se sami sredjivati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.