Automobil sleteo sa puta kod Rume i udario u banderu, troje mrtvih

Tri osobe su poginule, a četvoro je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se oko 3 časa ujutro dogodila u ataru Putinaca, kod Rume.
Automobil sleteo sa puta kod Rume i udario u banderu, troje mrtvih
Foto: Pixabay (ilustracija)
Do saobraćajne nesreće je došlo kada je automobil "reno laguna" s tablicama Stare Pazove sleteo sa puta i udario u banderu.
 
U nesreći su poginuli Miroslav J. (37) iz Krčedina, Marko J. (19) iz Starih Banovaca i Mirko J. (17), takođe, iz Starih Banovaca. Kako piše "Blic", u pitanju su otac i njegova dva sina. Marko J. je krenuo po svoju mladu kako bi je isprosio.
 
U teškom stanju nalazi se N. P. (16) iz Golubinaca, dok je teške telesne povrede zadobila N.N. (27) iz Nikinaca, a lakše je povređen A. D. (21) iz Golubinaca.
 
Policija je obavila uviđaj na licu mesta.
  • Rusofil_IQ0

    24.04.2019 18:34
    Pijani, voze ludo, brzo, u kolima 7 osoba, dvoje u gepeku...
    romska kultura!

    Davno u 2ma nailazim na ficu prevrnut na sred druma, romi mortus pijani, ja ih povezem, jedva ih isterao iz automobila (pijani, nemaju dozvole, bahati..)... prevrnut auto je ostao na sred druga da jos neko srada.. toliko o njima!
  • Giga Moravac

    24.04.2019 13:58
    Kad pijem ne vozim i obrnuto
    Trebali su da slave,umesto toga ce ono malo porodice sto im je preostalo da tuguje. Strasno.
    Nemoj pijan/a da vozis!!
    Ljudi pamet u glavu!!! Zivot je samo jedan!
  • #

    24.04.2019 12:45
    Neka im laka zemlja + krenuli po mladu a pijani udario u banderu (ovo sam procitao na internetu) , kad troje pogine u kolima to je obicno velika brzina

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina