Muškarac se utopio u Dunavu kod Apatina, trogodišnje dete u bolnici

Tridesettrogodišnji muškarac iz Sombora K. B. utopio se u subotu u poslepodnevnim satima na Dunavu kod Apatina, dok je upravljao skuterom na kojem se nalazilo i dvoje dece.
Muškarac se utopio u Dunavu kod Apatina, trogodišnje dete u bolnici
Foto: Pixabay
Kako saznaje lokalni Radio Dunav, nakon prevrtanja skutera, nesrećni muškarac se utopio, devojčica (12) je uspela da ispliva na obalu, dok je dečak (3) krenuo da tone.
 
Brzom reakcijom očevidaca, trogodišnjak je izvučen na obalu kako bi mu se ukazala pomoć. Nakon reanimacije, kolima Hitne pomoći je prebačen u Sombor, a nakon toga u Dečiju bolnicu u Novi Sad.
 
Telo nastradalog je nekoliko sati nakon utapanja izvučeno na obalu.
 
U toku je istraga koja bi trebao da utvrdi okolnosti pod kojima se nesreća dogodila.
  • Istina

    28.04.2019 19:04
    Recna policija nema goriva,verovali ili ne..s obzirom da zivimo u ozbiljnoj drzavi.
  • ex Pezos

    28.04.2019 16:44
    Za nepoverovati je...
    .... koliko je neodgovorno biti u ovo vreme i po ovakvom vremenu na vodi , vozeci uz to i dvoje dece (sa prslucima ili bez - malo je bitno).
    Ovde stvarno ima ozbiljnog posla za policiju , mada to nikako nece ublaziti tragediju.
  • Gojko

    28.04.2019 16:18
    Apatin
    Znam, uzasno je reci, ali ovo je bilo samo pitanje vremena. Izivljavanje osionih skuterasa je preko leta svakodnevica na Dunavcu. Ne znam sta je ovde konkretni bio slucaj, govorim o generalnom stanju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.