Pronađen sedamnaestogodišnjak iz Nove Pazove

Marko Đakiv (17) iz Nove Pazove koji je nestao u noći između petka i subote, pronađen je noćas u Zemunu i dobro se oseća

Mladića je pronašla njegova porodica koja se, pored policije, uključila u potragu, saznaje Blic.

"Našli smo ga sinoć između ponoći i jedan sat. Nismo mogli da čekamo da nam policija javi, pa smo se sami organizovali. Marko je dobro i to je najvažnije", kaže za Blic Markov otac Vladimir.

Podsetimo, Marko Đakiv je nestao juče oko četiri sata ujutru nakon što je izašao iz kuće što su zabeležile nadzorne kamere, a u osam sati ujutru mu je ugašen mobilni telefon. Nestanak mladića je oglašen i na sajtu "Nestali Srbija".

  • Jaa

    01.05.2019 10:59
    U istim godinama 1989 sam od pola avgusta do dva dana do polaska u skolu bio van kuce, mojima sam se javio pred polazak na more i desetak dana pred dolazak, s u medju vremenu sam sa hrvatskog primorja otisao u Skoplje na MRA pa na Ohridsko jezero, moji su me samo pitali sto se nisi javio na sta sam odgovorio ; Kuci se javljas samo kada ti nesto treba i kad nesto nije u redu. Takve su veze bile i nismo lilavi uceni da budemo, i dan danas kad krenem na put s moped kazem vidimo se kad se vratim. Uvek su majcine skute i ocev zagrljaj isti bili al da bi covek bio snaci se ucen bio od malena, naravno bili smo ziveli u nekoj vecoj zemlji...
  • AleksandarVojvođanin

    29.04.2019 02:41
    Hormoni!
    Pubertet je najgore životno doba čoveka! Je... ti i hormone i feromone...Uffhh dobro je-samo da je živ i zdrav, a sad kući na peglanje i katanac do punoletstva!
  • Goga

    28.04.2019 20:24
    Dobro je..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina