Od nedelje do utorka ciklon nad Vojvodinom, očekuje se mnogo više kiše

Od nedelje, 12. maja, do utorka, 14. maja, nad Vojvodinom (ali i Zapadnom Srbijom) očekuje se pojava ciklona koji će doneti povećanu količinu padavina.
Od nedelje do utorka ciklon nad Vojvodinom, očekuje se mnogo više kiše
Foto: 021.rs
Prognozirano je da će u prva tri dana pasti u proseku između 50 i 80 mm kiše, što predstavlja mesečni prosek za teritoriju Srbije, upozoravaju u "Vodama Vojvodine". 
 
U skladu sa prognozom vodoprivredna preduzeća su u pripravnosti. 
 
Inače, na velikim rekama koje protiču kroz Vojvodinu trenutno nema problema. Redovna obrana od poplava sprovodi se jedino na oko 62 km reke Tamiš, gde je vodostaj u opadanju. Vodostaji ostalih reka su ispod merodavnih kota za proglašenje redovne odbrane od poplava i kreću se u okvoru proseka karakterističnih za ovo doba godine. 
  • Nebuloza

    10.05.2019 18:19
    da nece koja poplava ?
  • maki

    10.05.2019 14:56
    plivaj plivaj promenado
    a u tržni centar, sa šlaufom. nek se poslovično paze i oni koji idu ispod nadvožnjaka kod merkura. to naj je G spot.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.