Nestao Subotičanin Nikola Mandarić

U toku je potraga za Nikolom Mandarićem (73) koji se od nedelje, 12. maja, zvanično vodi kao nestao.
Porodica apeluje na sugrađane koji imaju neke informacije vezane za ovaj slučaj da se jave, prenosi portal Subotica.com.
 
Nikola Mandarić je visok 174 centimetara, težak oko 75 kilograma, sede kose, braon očiju. Rođen je na današnji dan 1946. godine. Nestao je 11. maja na Prozivci, u ranijim večernjim časovima, između 18 i 19 časova.
 
Po rečima njegovog sina, Nikola je u subotu otišao od kuće siti biciklom sive boje u jarko narandžastoj jakni, trenerci i patikama. Posle toga nigde nema informacija o njegovom kretanju.
 
Nestanak je prijavljen policiji iz koje poručuju da intenzivno rade na prijavljenom nestanku, te mole sve građane koji imaju više informacija vezanih za ovaj slučaj da pozovu 192 ili se obrate najbližem policajcu, odnosno policijskoj stanici. 
 
Možete pozvati i broj 065/66-17-520 (Miroslav). 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.