Zrenjaninski "fantomi": 100 šatora ispred Gradske kuće ako ne bude vode u junu

Predstavnici Pokreta ujedinjenih fatoma, Miljan Cicić i Milan Pernat, najavljuju 100 šatora ispred Gradske kuće u Zrenjaninu ako ne bude vode u junu, kako ja vlast najavila.
Zrenjaninski "fantomi": 100 šatora ispred Gradske kuće ako ne bude vode u junu
Foto: Pixabay
"Naš razgovor sa gradonačelnikom nije približio suprotstavljene stavove o vodi. Gradonačelnik je naš štrajk nazvao cirkusom, a cirkus je ustvari država Srbija i grad Zrejanin, gde je SNS na vlasti sedam godina, a ljudi beže u inostranstvo", rekao je Čičić.
 
Milan Pernat je rekao da će podneti krivične prijave jedan protiv drugog.
 
"Tužićemo sami sebe kako bi nezavisno tužilaštvo utvrdilo koje su to mutne radnje, kako navodi SNS, radili članovi Puf-a. Šatori su spremni, neka znaju", poručio je Pernat.
 
Oni su naveli da je Užice postavilo cisterne na 73 lokacije, da je 10.000 boca vode podeljeno ustanovama, a da Zrenjanin ništa od toga ne može. Za kraj juna su najavili akciju postavljanja 100 šatora za zdravu pijaću vodu.
 
Podsetimo, aktivisti Pokreta ujedinjenih fantoma Milan Pernat i Miljan Čičić, zbog problema ispravne vode za piće u Zrenjaninu, ispred gradske kuće štrajkovali su glađu od ponedeljka, 20. maja, a protest su obustavili u petak, 25. maja zbog zdravstvenih problema.
  • ...

    27.05.2019 22:13
    Ej, vodjo, grad nema vode. Ovako zamisljas zlatno doba?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina