FOTO: U toku obnova Gradskog stadiona u Zrenjaninu

Gradski stadion u Zrenjaninu trenutno se rekonstruiše, a u toku je prva faza radova koja podrazumeva rekonstrukciju atletske staze.
Ovo je zajednički projekat Grada Zrenjanina i Pokrajine, vredan 198 miliona dinara.
 
"Sport u Zrenjaninu je veoma razvijen, sa velikom tradicijom, i ovo je bio neophodan infrastruktirni projekat, koji će omogućiti da se u budućnosti još bolje razvija", kazao je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i dodao da je na ovom stadinu ponikla Ivana Španović, te da veruje da će u budućnosti dati nove šampione u atletici i drugim sportovima.
 
 
Mirović je još dodao da će obnovom stadiona u Zrenjaninu, u Vojvodini zajedničkim snagama Pokrajine i opština, pod reflektorima biti četiri stadiona, među kojima su i oni u Novom Sadu, Subotici i Bačkoj Palanci.
 
Rekonstrukcija zrenjaninskog stadiona radi se u skladu sa zahtevima Međunarodne atletske asocijacije za takmičenja međunarodnog ranga. 
 
 
Predviđena je obnova bina i svlačionica, opremanje atletskim rekvizitima - osam traka za trčanje, zatim atletskih borilišta za bacanje diska, kladiva i kugle, te za daljinske i skokove u vis. Takođe, biće urađena i odgovarajuća komunalna infrastruktura.
  • pjur voter

    31.05.2019 08:56
    Kako je navedeno u vestima, nakon izveštaja komisije koja je vršila ispravnost pijaće vode u Zrenjaninu:"Zrenjaninci baš nemaju sreće. Fali im još 20% zagađenosti, da bi mogli da je sipaju u rezervoar."
  • ...

    31.05.2019 00:06
    Vodovod, Vodjo, a ne stadione i jarbole!
  • Biće

    30.05.2019 12:57
    Tartan nasušni
    "...Takođe, biće urađena i odgovarajuća komunalna infrastruktura."
    Znači biće jednog dana i vode, koja u ovom gradu nije za piće od 2004.godine

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".