Pančevo: Zapalio se deo stambene zgrade, jedna osoba poginula

Jedna osoba je stradala, a tri su povređene u požaru koji je jutros oko 6 sati izbio u Karađorđevoj ulici u Pančevu.
Pančevo: Zapalio se deo stambene zgrade, jedna osoba poginula
Foto: Pixabay
Kako Blic nezvanično saznaje, planuo je deo stambene zgrade.
 
Kako je za list rečeno u Službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Pančevo, kod jedne osobe je konstatovana smrt, dok su tri prevezene u pančevačku bolnicu. Jedna osoba je zatim prevezena na toksikologiju Vojnomedicinske akademije u Beogradu.
 
Iz biroa za medije Ministarstva unutrašnjih poslova potvrđeno je Blicu da su vatrogasci u 6.28 dobili dojavu o požaru, te da su goreli terasa i jedna soba stana. Iz požara je spasena jedna osoba, a iz stana ispod koji je goreo, takođe jedna osoba.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.