Bivši direktor "Vodovoda" u Zrenjaninu uhapšen jer je sebi i drugima nezakonito povećao plate

Zrenjaninska policija uhapsila je I.D. (66), bivše odgovorno lice "Vodovoda i kanalizacije" u Zrenjaninu, zbog sumnje da je, nezakonitim povećanjem zarada i isplatama putnih troškova, oštetio to preduzeće za oko 984.000 dinara.
Bivši direktor "Vodovoda" u Zrenjaninu uhapšen jer je sebi i drugima nezakonito povećao plate
Foto: Pixabay
Sumnja se da je I.D. od decembra 2016. godine do juna 2018. godine, zloupotrebivši svoj službeni položaj, sebi i još petoro zaposlenih nezakonito uvećao zarade, čime je preduzeće "Vodovod i kanalizacija" oštetio za 800.336 dinara. 
 
Takođe se sumnja da je u periodu od juna 2017. do juna 2018. godine odobrio sebi i još sedmoro zaposlenih isplatu putnih troškova, iako su posedovali debitne kartice za gorivo ili su imali na zaduženju službeno vozilo, čime je preduzeću naneo štetu od 183.600 dinara. 
 
Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu. 
  • Zrenjaninka

    20.06.2019 02:57
    Jaka stvar ode jedam doce drugi
    ....tako je bilo tako ce i biti zalosno
  • Aradjanka

    14.06.2019 12:29
    Govna
    Uuuu....niste ga uhapsili zbog kvaliteta vode, placam da se trujem....trujem se na cesmi ili flasirano.... sad kao briga veka zbog pet hiljada dinara. Alo, bre voda treba da je ispravna!!
  • S

    13.06.2019 17:44
    A ko je zaposlio vise desetina radnika od dolaska ove vlasti ciji je jedini posao da idu po SNS mitinzima? Hoce biti za to neka optuznica? Naravno,isto vazi i za prethodnu vlast. I onu pre nje. I pre... I pre...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.