Sombor: 100.000 evra za 800 metara Staparskog puta

Gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović, njen zamenik Antonije Ratković, gradski većnik za komunalnu oblast Miroslav Kovačić i direktor JKP Prostor Goran Nonković, pustili su saobraćaj rekonstruisan deo Staparskog puta do raskrsnice sa obilaznicom.

Gradonačelnica je poručila da je nakon radova i asfaltiranja koji su sprovedeni u roku od sedam dana, otvarena za saobraćaj deonica u dužini od 800 metara.

- Ovo je za nas izuzetno značajna saobraćajnica, obzirom da je jedna od najfrekventnijih, a u skladu je i sa nekim našim planom koji smo sebi zacrtali. Kao što smo to prošle godine uradili u ulici Filipa Kljajića i 21. oktobra, ove godine to je Staparski put - rekla je Golubović.

Oporavak ulice podrazumevao je rad na rekonstrukciji zacevljene atmosferske kanalizacije i presvlačenje kolovozne konstrukcije novim slojem asfalta. Ukupna vrednost radova je 12 miliona dinara.

Rekonstrukcija Staparskog puta izvedena je do pred ulazak u raskrsnicu, pa vozači moraju biti posebno obazrivi nekoliko metara pre semafora, prilikom prelaska sa novog na stari kolovoz.

Očekuje se da ovim, oporavljenim putem, prilikom posete Somboru, prođe i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Njegov dolazak u okviru kampanje "Budućnost Srbije" trebalo bi da se dogodi narednog vikenda. Novopostavljani bilbordi na Staparskom putu potvrđuju gostovanje predsednika, navodi SOinfo.org.

  • A.C.A.B.

    29.06.2019 09:02
    Lofas
    Prolazim sinoc staparcem, policija cuva bilborde. Dve patrole stoje i cuvaju 5 bilborda. Sramota me je sto sam srbin
  • Anonimus

    24.06.2019 11:06
    Da li drug predsednik zna koliko su mu kadrovi napredni sve sam lopov I razbojnik
  • Miki

    22.06.2019 15:49
    Tito vrati se
    Druze Tito mi ti se kunemo, ali cvrc jedan je bravar bio neponovljiv. Dzaba pokusaji kopiranja nece moci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".