Udruženje građana: U Apatinu će zbog posete predsednika otvoriti već otvorene jaslice

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas bi u Apatinu trebalo da otvori jaslice, koje su prethodno otvorene, poručuju u udruženju građana "Bez straha".
Kako poručuju aktivisti udruženja, u "sveopštem pretvaranju Apatina u Potemkinovo selo", u ovom mestu nisu dovršene investicije kojima bi lokalna vlast mogla da se pohvali.
 
"Kako se još nije slegla ni ona priča o potopu u jaslicama oko brže-bolje postavljenog poda na nedovoljno suvu podlogu, valjda računaju, pa dajmo da otvori završetak druge faze radova. Da bi ih preduhitrili, a smatrajući da su jaslice delom napravljene i od para pribavljenih samodoprinosom, smatrali smo da građani imaju veće pravo da učestvuju u otvaranju. U vezi sa tim, dana 27. juna, svečano smo presekli vrpcu. Zato, molimo Vas koji ćete se okupiti u 14:30 na travnjaku sveže pokošenom, da šapnete Predsedniku da su jaslice do sada već dva puta svečano otvorene. Nadamo se da niste u podizanju stranačke gotovosti primorali roditelje da na skup dođu sa decom, korisnicima jaslica", poručuju u UG "Bez straha".
 
Inače, jaslice su svečano otvorene 3. septembra 2018. godine, u društvu predsednika opštine Milana Škrbića i predstavnice ministarstva prosvete.
  • Komsha

    01.07.2019 07:37
    Svaka cast
    Apatinci, velika podrska iz NS!!
    Ovi svakako dolaze samo da krkaju sendvice...
  • AVAV

    30.06.2019 08:46
    Ima uskoro da prestignemo Nemacku .
  • /

    29.06.2019 23:29
    /
    pa vec je ponovo otvorio aerodrom koji je otvorio tadic

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.