FOTO: U toku sanacija deponije građevinskog materijala u Vrbasu

Mašine JKP "Komunalac" nalaze se na deponiji građevinskog materijala u Vrbasu gde se vrši sanacija smetlišta.
"Naredna tri dana uređivaće se građevinska deponija u Vrbasu. Ovo je treća ovogodišnja akcija čišćenja smetlišta namenjenog isključivo za zemlju i građevinski otpad. Nažalost, svedoci smo da na deponiji postoje i manje količine komunalnog otpada. Apelujemo na građane da ovaj prostor isključivo koriste za građevinski otpad, što je i njegova namena", kaže poslovođa u jedinici "Čistoće" Mladen Pavlović.
 
 
Deponija građevinskog materijala smeštena je na kraju Ulice Milivoja Čobanskog u Starom Vrbasu, nadomak nekadašnje fabrike "Mepol" i prostire se na 20.000 kvadratnih metara. Poslednjih godina ovaj deo Vrbasa urbanizovan je i proširen. 
 
U "Komunalcu" kažu da svako ko na ovom prostoru izruči otpad koji nije građevinski treba da ima na umu da su ovde, pored fabrika i ugostiteljskih objekata, smeštene i stambene kuće i bašte meštana, kao i da u ovom delu naselja odrastaju mališani koji imaju pravo na zdravu životnu sredinu. 
 
"Kako bismo sačuvali našu okolinu, potrebno je da se svi prema njoj odgovorno ponašamo", poručuju u "Komunalcu".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".