Preminula žena koju je bivši muž izbo u centru Pančeva

Žena D.M. koju je bivši muž izbo danas u centru Pančeva preminula je u pančevačkoj bolnici.
Preminula žena koju je bivši muž izbo u centru Pančeva
Foto: Pixabay
Policija je saopštila da je uhapsila P.M. (64) iz tog grada. Sumnja se da je on danas, 12. jula, na glavnoj autobuskoj stanici u Pančevu oštrim predmetom naneo povrede bivšoj supruzi (60), saopštila je policija.
 
Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu u Pančevu.
 
Mediji prenose da je muškarac oko podneva prišao ženi sa leđa i nekoliko puta je ubo, naočigled prolaznika.
 
Žena je ubodena u vrat i leđa, a mediji su preneli da je u svesnom stanju prevezena u bolnicu, gde je kasnije preminula. 
 
Troje radnika ATP-a, koji su videli šta se dešava, priskočili su u pomoć i zadržali napadača dok nije stigla policija.
  • Ana

    15.07.2019 20:04
    @Mile
    Ako je istina da je u nasem drustvu sve veci stepen agresije, zasto onda ne citamo da zene ubijaju svoje muzeve podjednako kao i muzevi zene? Pre ce ipak biti patrijarhalna sredina, gde se zena smatra nizim bicem koje nema pravo da ostavi muza, a kad ga ostavi, zasluzuje da bude kaznjena. Pa donedavno je bilo zabranjeno nositi suzavac za samoodbranu, teze ga je bilo nabaviti nego gram droge. Da ne kazem koliko neandertalaca koji rade u sluzbama koji bi trebalo da stite zene uredno kod svoje kuce samaraju svoje zene, pa imaju itekako razumevanja za prestupnike.
  • Mile

    12.07.2019 21:43
    Sve više je mentalno obolelih na ulicama naših gradova. I umesto svakodnevne hospitalizacije svaki dan im se pothranjuje do tada tinjajuća agresija koja na kraju dovodi i do ovakvih tragičnih posledica. Porodici žrtve izražavamo iskreno saučešće.
  • shimmy

    12.07.2019 14:20
    iznenadjen
    Nije vest da je izbodena zena, vec je vest da je neko priskocio u pomoc. Cudim se odakle ovde uopste jos uvek ima dobrih ljudi.

    Nista, kakva nam je "pravda" jos ce robijati ovi sto su pomogli, stavice im se na teret neovlasceno uskracivanje slobode i prekoracenje sile, tj nepotrebna upotreba sile.

    Novinarski bonton bi bio ispratiti epilog za 3 meseca...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".