Botoš: Uhapšen zbog pokušaja silovanja osmogodišnje devojčice

Policija je uhapsila četrdesetdvogodišnjeg R. J. iz Ečke zbog sumnje da je pokušao da siluje osmogodišnju devojčicu u banatskom selu Botoš.
Botoš: Uhapšen zbog pokušaja silovanja osmogodišnje devojčice
Foto: Pixabay
Devojčica, kako saznaju Novosti, nije iz tog mesta, već je kod babe i dede bila na letnjem raspustu, a R. J. je kod njih postavljao PVC stolariju.
 
Zrenjaninska policija potvrdila je da se radi o pokušaju silovanja i da je R. J. uhapšen i priveden kod tužioca. Zločin se navodno dogodio u subotu, 20. jula, ali nije poznato ko je i kako osujetio nameru R. J. On je bio u bekstvu sve do srede, 24. jula, kada mu je policija ušla u trag i uhapsila ga.
 
Devojčica, prema nezvaničnim informacijama, nije povređena i nakon detaljnog medicinskog pregleda ustanovljeno je da se radi o pokušaju obljube.
  • Detelinarka

    26.07.2019 20:17
    @ Vidoviti Limanac
    Ja bih ga odrobijala ne bih ni trepnula!!
  • Kaćanka

    26.07.2019 20:13
    Gde je komentator V....da kaze sta bi radio ovakvoj spodobi da je u njegovoj avliji...dozivotna?! ....da, da, samo kad su tudja deca u pitanju!! Ja bih to, stoti put kazem....ah, moram paziti na reči....ne daj me brate Alija ( scena iz filma Banovic Strahinja)
  • Vidoviti Limanac

    26.07.2019 11:11
    U potpunosti se slažem sa @N ali mislim da je mnogo bolje da ide u zatvor gde će ga pravi zatvorenici pravo dočekati. Otac ipak ima previše emocija i može se desiti da će morati da ga odrobija. Ovako će u zatvoru dobiti pravi tretman, mnogo veću kaznu nego da ga ostavite sa ocem koji bi ga možda i sredio. Ovako će dugo da "oseća" posledice svojed dela...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina