Težak udes kod Mokrina, 13 osoba povređeno, među njima i dete

Trinaest osoba je povređeno u sudaru kamiona i automobila koji se dogodio danas oko 13.20 časova na putu Mokrin - Crna Bara.
Težak udes kod Mokrina, 13 osoba povređeno, među njima i dete
Foto: 021.rs
U tovarnom prostoru kamiona bilo je 20 sezonskih radnika, dok se u automobilu nalazila četvoročlana porodica – majka, otac i dva maloletna dečaka.
 
Zbog teških povreda 13-godišnji dečak prebačen je u Novi Sad, a još 12 ljudi zadobilo je lakše ili teže povrede.
 
Vozaču kamiona D.S. (41) odredjeno je zadržavanje od strane Opštinskog javnog tužilaštva.
 
Ovo je druga teška saobraćajna nezgoda na srpskim putevima u protekla 24 sata. U jutarnjim časovima nastradale su četiri mlade osobe kod Šapca, nakon što je automobil sleteo s puta i udario u banderu, o čemu možete da čitate OVDE.
  • Lepote Srbije

    28.07.2019 19:16
    Dobro je sto koristis bus
    Stvarno si neverovatan. Pa ne padaju traktori i kombajni sa neba. Bar u ravnoj Vojvodini mozes da ih (po danu) primetis kilometrima unapred i da prilagodis brzinu (sa 80 na onoliko koliko je potrebno). Nocu naravno da ne, jer je u ovoj sugavoj zemlji nacionalni sport voziti sto zamraceniji traktor. Elem, da skratim - vozite sporo koliko god hocete ali budite svesni da ste velika smetnja protoku saobracaja i de facto uzrocnici velikog broja nesreca.
  • Vozim se autobusom

    28.07.2019 15:31
    @Lepote Srbije
    Da li ti shvataš jednu stvar?! I sam pišeš MAKSIMALNA brzina, OGRANIČENJE, pa da li ti je jasno šta te reči znače??? To znači da nisu ni preporučene, ni poželjne brzine, nego gornja granica brzine kojom vozilo dozvoljeno sme da se kreće. A PRVO saobraćajno pravilo glasi: PRILAGODI BRZINU USLOVIMA PUTA. Ako se prolazi kroz niz sela gde je potpuno normalno da se pojave traktori, kombajni itd. onda prilagodiš brzinu.
    Najsrećniji bih bio kada bi se ti i tebi slični odrekli volana jer ste upravo vi problem koji izaziva nepotrebnu nervozu na putevima. Utuvili ste u glavu da je dobar vozač, onaj koji jurca, obilazi kada ne treba i trubi svakome ko nema potrebu da gazi das do daske itd. Ne, ti vozači su OPASNOST.
  • Lepote Srbije

    28.07.2019 13:12
    Vama "opreznima"
    Najbolje da se svi vozimo 30 km/h - to je po vama najbezbednije. Ne znam zasto uopste vozite automobile i bacate pare na gorivo, registraciju i odrzavanje kada tu brzinu mozete postici i bicklom. Ali zasto tu stati - i sa bicikla se moze pasti, mozda je najbolje da se vratimo na konjsko-volovske zaprege. Ako je ogranicenje 80, zasto vozite 50 na praznom i ravnom putu? Ako vam je problem da postignete i odrzavate brzinu koja je maksimalno propisana za odredjenu deonicu, onda je najbolje i za vas i za sve nas ostale da se manete volana. Jer prava opasnost na putu ste vi, koji ne umete da se fokusirate na voznju i onda naravno da vam je sve preko 60 suluda brzina. Naucite da vozite, za pocetak.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina