Uhapšen jer je ukrao bicikl zrenjaninskom olimpijcu sa Daunovim sindromom

Policija je uhapsila G. D. iz Zrenjanina zbog krađe bicikla.
Sumnja se da je on 29. jula ove godine kod hale sportova u Zrenjaninu ukrao bicikl dvadesetdevetogodišnjem Filipu Bartoleu koji je taj bicikl dobio na poklon od Grada Zrenjanina.
 
Policija je ukradeni bicikl vratila ga vlasniku.
 
Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden osnovnom javnom tužiocu u Zrenjaninu.
 
Podsetimo, Filip Bartole i ostali učesnici Specijalne olimpijade u Abu Dabiju dobili su krajem marta na poklon od Grada Zrenjanina bicikle. Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić priredio je prijem u Gradskoj kući za zrenjaninske učesnike takmičenja koji su, u sastavu reprezentacije Srbije, osvojili nekoliko medalja.
 
Filip se sa ovog takmičenja vratio sa tri osvojene medalje - jednom zlatnom i dve srebrne. On je osvojio zlatnu medalju u trci na 100 metara, a srebro u trci na 200 metara i kao član štafete 4×100 metara.
  • Branko

    08.08.2019 09:34
    Zasluzio je najostriju, maksimalnu kaznu, da ima zadosta vremena,natenane, da shvati da je to cak i za lopove neljudski cin i da to ne sme da se radi.
  • Marko

    07.08.2019 07:41
    Hvala policiji. Srećan sam zbog ovog momka.
  • StAV

    06.08.2019 19:47
    Mizerija
    Lopatu u sake mu dati, pa da kopa kanale.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.