Preko Šida pokušali da prošvercuju cevi za protivavionski mitraljez, evre sa kineskim logom i zastavu OVK

Carinici su sinoć na graničnom prelazu Šid sprečili pokušaj dvojice kosovskih Albanaca da prokrijumčare dve cevi za protivavionski mitraljez, kao i oprugu i zatvarač za to oružje, saopštila je Uprava carina.
Oružje je otkriveno kada su carinski službenici izdvojili audi nemačkih registarskih oznaka za detaljnu kontrolu, koju su putnici pokušali da izbegnu nuđenjem novca.
 
Braća iz Gnjilana, stari 24 i 26 godina, koji su se uputili u Nemačku, u automobilu su skrivali delove za protivavionski mitraljez, 30.000 lažnih evra sa kineskim logom i zastavu OVK.
 
Cevi za protivavionski mitraljez sakrili su između naslona zadnjeg sedišta i gepeka, zatvarač su stavili u tapacirung, a oprugu pored akumulatora. Lažni evri nađeni su u torbici koja se nalazila u automobilu.
 
Carinici i policija su o tome obavestili Tužilaštvo, a automobil je poslat na dodatni pregled skenerom, kako bi se utvrdilo da li se u njemu još nešto krije.
  • Dr.No

    08.08.2019 15:58
    Opa
    Voleo bi da vidim toga Ramba koji je oborio avion sa Sarcom ili Garonjom?????
  • Miki

    08.08.2019 10:24
    shiptari
    hahaha...kakvi jadnici
  • ...

    08.08.2019 10:16
    Mozemo li da vidimo te kineske evre?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina