Tinejdžera udarila struja dok se penjao na vagon na stanici u Sremskoj Mitrovici

Sedamnaestogodišnji mladić teško je povređen od strujnog udara iz kontaktne mreže, kada je sinoć oko 23 časa pokušao da se popne na teretni vagon na sedmom staničnom koloseku na Železničkoj stanici Sremska Mitrovica.
Hitna pomoć je sa mesta nezgode prevezla povređenog mladića u bolnicu u Sremskoj Mitrovici, odakle je tokom noći zbog teških opekotina na dalju hospitalizaciju prebačen u Novi Sad, saopštile su Infrastrukture železnice.
 
Teretni vagon na koji je mladić pokušao da se popne bio je u sastavu železničke kompozicije koja je čekala na transport žita.
 
"Ponovo apelujemo da se poštuju upozorenja i ne penje na vagone kako bi se sprečili ovakvi događaji i sačuvali ljudski životi, jer kroz železničku kontaknu mrežu prolazi struja napona od 25 hiljada volti", navodi se u saopštenju Železnica.
  • Osoba M

    12.08.2019 07:25
    Kakav prelaz je obezbedjen stanovnicima Sadova u Petrovaradinu?
  • Darwin

    11.08.2019 14:36
    Zamalo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina