Subotica: Akvapark i spa centar na Paliću gotovi do proleća 2020. godine

Akvapark i spa centar koji se grade na Paliću trebalo bi da budu završeni do proleća 2020. godine.
Subotica: Akvapark i spa centar na Paliću gotovi do proleća 2020. godine
Foto: Pixabay (ilustracija)
Investicija je vredna više od milijardu dinara, a finansiraju je Republika, Pokrajina i Grad Subotica.
 
Budući relaksaciono-zabavni centar prostiraće se na 30.000 kvadrata i projekat je poveren preduzeću "Park Palić". 
 
Kompleks će imati pet zatvorenih i pet otvorenih bazena, otvoreni dečji bazen, bazen za odrasle, bazen sa toboganima, bazen povezan sa tapidarijumom i postojeći termalni bazen.
 
"Nakon pripremnih radova urađeni su armiračko-betonski i zidarski radovi na izgradnji dečjeg bazena površine 700 kvadrata, bazena sa kompleksima tobogana na oko 160 kvadrata i kule za tri tobogana visine 12,3 metara. Ofarbana su oba bazena, kule, montirana ograda na kuli, čime je završena prva faza radova", kažu u "Park Paliću".
 
U drugoj fazi gradiće se veći bazen, bazen sa toboganima i kulom od 15 metara. Biće izgrađen i zatvoreni velnes i spa centar na 3.000 kvadrata. Unutrašnji bazeni biće u kombinaciji termomineralne i obične vode, a u planu su i prateći sadržaji.
 
Kako će izgledati akvapark na Paliću možete pogledati OVDE.
  • Marko

    02.02.2020 18:56
    Šetalište
    Ja bio na Paliću, mislio tamo ima nešto pametno, kad ono šetalište kao u svakom gradu i bezbroj praznih restorana.
    Nema sadržaja, sadržaja, sadržaja!
  • G

    14.08.2019 12:55
    Bazen
    Nadam se da će jedan od tih bazena biti za plivanje. U Bačkom Petrovcu se deca super provedu, a ja umrem od dosade, jer nema nijednog bazena u kojem može da se pliva. Šteta za inače super kompleks. Nadam se da će na Palicu bolje razmisliti...
  • D

    13.08.2019 17:34
    Beton, beton samo beton...
    Više bih voleo da su te pare uložene u prečišćavanje i sređivanje palićkog jezera. Plastično-betonski akva parkovi bez ijednog drveta nam niču na sve strane, a prirodne atrakcije nam nestaju. Vučić i ekipa su odlučili da nam zabetoniraju zemlju. Sahranjuju nas polako ali sigurno. Srbijo počivaju u miru.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".