Voz naleteo na automobil koji se provlačio između spuštenih branika na prelazu u Rumi

Međunarodni putnički voz naleteo je na automobil koji se provlačio između spuštenih branika na prelazu u Rumi i tom prilikom jedna osoba je teško povređena.
U železničkoj stanici u Rumi, na putnom prelazu koji je obezbeđen automatskim branicima, sinoć u 22:28 časa voz je naleteo na automobil. Tom prilikom, prema prvim informacijama, teže je povređena jedna osoba koja se nalazila u automobilu.
 
"Infrastruktura železnice Srbije" je saopštila da je za nesreću odgovoran isključivo vozač drumskog vozila, koji nije poštovao propise i signalizaciju, jer je pokušao da zaobiđe spuštene branike na prelazu.
 
U proteklih par dana, podseća se u saopštenju, dogodilo se nekoliko slučajeva da nesreće na putnim prelazima prouzrokuju vozači drumskih vozila nepoštovanjem propisa i saobraćajne signalizacije.
 
"Infrastruktura železnice Srbije" ponovo apeluje na sve učesnike u drumskom saobraćaju da poštuju propise i ne pokušavaju da pređu preko pruge kada su rampe spuštene.
  • rumenko

    17.08.2019 16:00
    botovi imate radnu subotu vidim,
    ili ste stigli iz grcke sa plamom
    jel se kolo igralo a
  • arhiva

    16.08.2019 21:33
    Jos jedan klip iz holandije :
    https://youtu.be/2HmfWXhWVns
  • ne volim bg

    16.08.2019 19:18
    @cupa 15.08.2019 • 13:51
    ...rvosa a kako to treba da se automobil provlaci izmedju automobila idiote ?'

    Vosa je za tebe Albert Ajnstajn .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".